Het ananas med passionsfrukt & choklad

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Choklad-dipp
Portioner:
Instruktioner
  1. Dela och gröp ur passionsfrukterna. Spara 4 tomma skalhalvor, dessa används som skålar för choklad-dippen senare. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Skär bort skal och stock från ananasen. Skär i bitar.
  2. Blanda ananasbitar, passionsfrukt och chili i en skål. Mät upp socker, kakao och salt i en kastrull. Tillsätt vattnet i omgångar under vispning så att allt blandas. Koka upp under omrörning. Låt småkoka tills såsen är blank och slät, ca. 3-5 min.
  3. Rör i honungen. Riv av 4 lagom stora bitar av smörpapper. Fördela fruktblandningen i dessa, vik samman och knyt ihop med snöre. Servera såsen i de tomma skalen som dipp till den marinerade frukten.