Kasslergratäng med het ananas och salladslök

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Koka riset enligt anvisningar. Skala och skär ananasen i skivor. Vill du ha ringar använder du lättast en ananas-slicer.
  2. Skiva och stek kasslern snabbt på bägge sidor i smöret Lägg åt sidan. Strimla salladslöken och chilin. Stek lätt i skyn från kasslern ihop med curryn. Tillsätt grädde och creme fraiche och låt puttra ihop en liten stund.
  3. Smörj en ugnsform. Varva det kokta riset med kasslern. Avsluta med kassler varvat med ananasskivorna. Häll över salladslökssåsen. Toppa med osten. gratinera i 225o ugn tills osten smält och fått fin färg.