Mangocheesecake med blåbär

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Fyllning
Topping
Portioner:
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Smula kexen i matberedare. Blanda med kokosflingorna och det smälta smöret.
  3. Tryck ut smulorna i botten på en form med löstagbar kant (ca 24 cm i diameter).
  4. Finriv mangon på rivjärn eller puréa den i mixer. Rör samman ost och socker. Tillsätt mangopuré, gräddfil och grädde. Rör ned äggen ett i taget.
  5. Häll fyllningen i formen och grädda på andra falsen nerifrån ca 30 min tills den stannat.
  6. Låt den kallna. Dekorera med mango klyftor, blåbär och citronmeliss eller mynta.