Pepparkakor med granatäpplefluff

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Rate this recipe!
Tips! Granatäpplefluff funkar lika bra på vanliga, hårda pepparkakor!
Ingredienser
Granatäpplefluff
Portioner: bitar
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en avlång form på 1 1⁄2 liter. Mixa smör, farinsocker och strösocker mjukt och poröst med en elvisp. Vispa ner ett ägg i taget och sedan gräddfilen. Blanda mjölet med kryddor och bikarbonat. Rör ner i smeten.
  2. Häll sedan smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i ca 50 min. Prova med en sticka om kakan är torr efter 50 min. Är stickan torr är kakan färdig. Låt kallna.
  3. Skär sedan i kvadrater. Vispa grädde, vaniljsocker och strösocker tills grädden är fluffig och blanda ner granatäpplekärnor. Klicka sedan grädden med granatäpplekärnor på pepparkakan.