Pumpagnocchi med chevre och salvia

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Skala och dela ner pumpan i jämnstora bitar. Koka sedan i saltat vatten tills pumpan är mjuk. Låt pumpan ånga och rinna av så att så mycket vätska som möjligt försvinner. Pressa pumpan med en potatispress och mixa sedan slät i matberedare.
  2. Blanda i äggulan och mjöl med pumpapurén. Ha i mjölet successivt tills du hittar en konsistens som passar. Forma till små gnocchis genom att rulla små bollar som du sedan trycker till med tummen. Koka gnocchin i saltat vatten, några i taget. När gnocchin flyter upp är den klar, fortsätt tills alla är kokta.
  3. Bryn smör i en stekpanna och hacka i salvia. När gnocchin är kokt så lägger du den i stekpannan tills dem blir glaserade av smöret och salvian. Riv över lite muskotnöt och smula över getosten. Dekorera ev. med några salviablad.