Tryffelpaj med citrussallad

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Tryffelpaj
Citrussallad
Portioner: bitar
Instruktioner
Tryffelpaj
  1. Stöt sönder digestivekexen och blanda med kakao, salt, kanel och kardemumma. Smält smöret och blanda med kexen. Arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform ( 20 cm i diameter ).
  2. Finhacka chokladen i en bunke. Värm grädden och häll över chokladen i en bunke. Rör tills chokladen smält. Häll chokladtryffeln i pajskalet.
  3. Toppa med pinjekärnor. Ställ in pajen minst 3 timmar i kylen, tills tryffeln stelnat.
Citrussallad
  1. Skala apelsinerna och blodgrapen. Filéa apelsin- och grape klyftorna och blanda samman dem i en skål. Servera citrussalladen till tryffelpajen.