logo-ivalicious

Vivalicious använder olika superfoods i sina smoothies för att du lättare ska kunna leva ett hälsosamt liv. De innehåller inte något tillsatt socker eller konserveringsmedel. Deras unika blandning av frukt och grönsaker får dem att smaka himmelskt.

vivalicious-superfood-smoothies-3-st

Bakgrund

Det började när Viveca bodde i Australien. Med tre barn som inte var speciellt förtjusta i varken frukt eller grönsaker började hon fundera på hur hon skulle få i dem tillräckligt mycket näring och fibrer. Då fick hon idén att göra en smoothie, som barnen fullkomligt älskade. Eftersom Viveca redan var egen företagare i fruktbranschen var det ett naturligt steg för henne att börja sälja smoothies. Viveca fick sedan idén att tillsätta superfoods för att få in ännu fler näringsämnen i dem. 2013 stod produkten klar i Australien och det blev en hit. Nu har dessa smoothies börjat sin resa till andra delar av världen.

Dessa smoothies passar såväl livsmedelsbutiker, caféer och hälsokostaffärer som bensinstationer etc.

Superfood Smoothies uppskattas av alla åldrar. Produkten passar som mellanmål, extra närings­tillskott eller som en snabb energikälla. Dessutom är de supergoda!

KORT OM PRODUKTEN

• Glutenfri
• Laktosfri
• Inget tillsatt socker
• Bara naturliga ingredienser
• Inga konserveringsmedel
• 12 månaders hållbarhet
• Kan förvaras i rumstemperatur
• Producerat i Sverige av lokala och importerade produkter.

Sortiment

superfood-smoothie-gul-kick-start-IMG_9863

Kick start

Börja dagen med en kick!

ÄPPLE
BANAN
MANGO
PASSIONSFRUKT
ANANAS
BAOBAB

Baobab: Ett träd från Afrika vars frukt har ett mycket högt näringsinnehåll. Frukten innehåller 50 % kostfiber samt vitamin C, magnesium och kalcium. Och dess antioxidantvärde är tio gånger högre än apelsin!

superfood-smoothie-gron-switch-on-IMG_9870

Switch on

Energi för hjärnan

ÄPPLE
APELSIN
BANAN
PASSIONSFRUKT
CITRON
SPIRULINA

Spirulina: En mycket näringsrik alg som innehåller över 100 näringsämnen, vilket är den mest kompletta blandningen av näringsämnen jämfört med andra födoämnen i världen. Dessutom är den känd för sin förmåga att stärka immunförsvaret och förbättra matsmältnings­systemet.

superfood-smoothie-rod-charge-up-IMG_9858

Charge up

Ladda batterierna!

ÄPPLE
BANAN
JORDGUBB
APELSIN
LILA MOROT
MORINGA

Moringa: Ett mycket näringsrikt träd som i Afrika länge använts som näringsstöd till undernärda barn och därför kallas ”Livets träd”. Den innehåller rika mängder av kalcium, järn och många andra viktiga mineraler, samt är full­packad med vitaminer, antioxidanter och antiinflammatoriska ämnen.