explore

Logo-Discovered17

Discovered produkter är synonymt med ett brett utbud av exotiska frukter och grönsaker. De ser det som en utmaning att söka världen runt för att produkterna ska överraska och glädja dig, att arbeta uteslutande med leverantörer som uppfyller högsta kvalitetsstandarder och som har samma passion för sin produkt som de har. Det är bara naturligt att de strikt följer de värden som gäller säkerhet och hållbarhet.

Discovered vill att du ska kunna njuta av så många ovanliga frukter och grönsaker som möjligt. De tar med oss ​​in i sina producenters värld och ger dig en inblick i var deras produkter kommer ifrån och hur de smakar. Vi lovar att du kommer märka skillnaden på smaken!

Discovered vill övertyga dig om det exotiska sortimentets mångsidighet och visa hur lätt det kan användas med recept, tips och inspiration. På nolltid kan du servera något helt annat som garanterat överraskar och glädjer dig och dina gäster. Exotiska frukter och grönsaker är också ett hälsosamt mellanmål för unga och gamla när som helst på dagen. Är du redo att upptäcka världen med dem?

discovered-sortiment-webbstorlek

YEXI

Yexi är Discovered’s maskot: en färgstark och exotisk kakadua från Indonesien. Yexi tar dig på ett äventyr och ger dig spännande inspiration och information om odlarna, deras passion och deras produkter.

Yexi är ofta med oss på lagret när vi får nya ankomster och han dyker nästan alltid upp på våra bilder av Discovereds produkter på sociala medier.

 

Sortiment frukt, exempel:

Sortiment grönt, exempel: