Vi söker extrapersonal kvällspass

Är du student eller av annan anledning söker extrajobb kvällstid? Då kan du bli en del av vårt duktiga & glada team! Vi är just nu inne i en mycket expansiv period och behöver utöka vår styrka på lagret.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att packa frukt & grönsaker till livsmedelsbutiker i Västsverige. Du behöver vara minst 18 år för att söka tjänsten. Vi vill att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, då mycket av informationen sker både muntligt samt skriftligt. Vi behöver extrapersonal för kvällspasset i nuläget. Tjänsten kan ev. utökas till fler pass under sommaren. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av lagerarbete och van vid självständigt arbete. Erfarenhet av frukt- och grönt samt truckkort är meriterande.

Arbetstid: behov finns mellan kl. 14-23. Arbetstiden är flexibel och enligt överenskommelse.
Lön: enligt Handels kollektivavtal.

Låter detta intressant? Maila i så fall din intresseanmälan och ditt CV till:

jobbansokan@hebe.se

Hebe Frukt & Grönt AB är en fristående, privatägd grossist med tydlig butiksfokusering som dagligen levererar till livsmedelsbutiker inom alla kategorier runt om i västra Sverige. Vårt lager finns i Göteborg. Med lång branscherfarenhet i ryggen är vi idag en modern och komplett leverantör som jobbar aktivt med att öka lönsamheten i våra butikers frukt- och gröntavdelningar. Vårt lager är effektivt, ljust och nyrenoverat och vårt order- och plocksystem är datoriserat med den senaste tekniken. Vi har vuxit ikapp med tiden och har i dagsläget en personalstyrka på ca 80 personer och en omsättning runt 385 miljoner kronor.lager-jobbansokan-kvall