Nu söker vi en säljare till HebeKinnefrukt

HebeKinnefrukt söker en driven & engagerad säljare för Dagligvaruhandeln!

Hos oss på Hebe står service och kunden i fokus. Vill du bli en del av vårt vinnande team? Med en stadigt växande försäljning söker vi nu en ny medarbetare till vårt team i Lidköping som ska ansvara för våra kunder. Vi tror att du är en person som är stark på att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du har genom din personlighet samt ditt sätt att agera i din yrkesroll förmågan att få människor med dig och se värdet i det du förmedlar.

HebeKinnefrukt är en stark aktör inom frukt & grönt i Skaraborg, Trestad, Bohuslän, södra Värmland, Närke och Västmanland. Försäljningen sker i huvudsak till livsmedelsbutiker men även till restauranger och grossister med dagliga leveranser. Sammanslagningen med Hebe Frukt & Grönt skedde 2 dec 2019 och har sedan dess ökat intresset kring Kinnefrukt som numera heter HebeKinnefrukt.

Mer om tjänsten:
Huvuduppgiften i denna roll är att vara vår ambassadör och med stort engagemang i butik driva samt utveckla försäljningen. Detta med syfte att optimera butikens lönsamhet samt stärka HebeKinnefrukt position på marknaden. Du ska kunna arbeta självständigt, motiveras av högt uppsatta mål, sträva efter att skapa goda resultat och vara bra på att bygga relationer. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av uppsökande försäljning. För att lyckas i rollen behöver man vara driven, konsultativ, ansvarsfull och strukturerad. Till din hjälp har du ett starkt etablerat företag samt en mycket erfaren och kompetent organisation.

Vi erbjuder dig:

 • Ett företag med ett starkt varumärke samt högkvalitativa produkter
 • Ett företag med mycket arbetsglädje och höga ambitioner
 • Ett arbete där du kommer ha möjlighet att göra skillnad
 • Ett roligt, självständigt och varierande arbete
 • Ett engagerat team med gemensamt fokus
 • En upparbetad kundstock samt en möjlighet att skapa nya relationer
 • Heltid, lön enl. överenskommelse

 

Vi söker dig som:

 • Har några års erfarenhet av försäljning
 • Har en tydlig kunskap kring marknaden för dagligvaruhandeln
 • Är driven, målfokuserad och arbetar självständigt
 • Arbetar med god struktur och långsiktighet
 • Har ekonomisk förståelse och en analytisk förmåga
 • Är engagerad, ödmjuk och prestigelös
 • Har ett intresse för mat, färg och form

Placeringsort är Lidköping. Vi tänker oss en rörlig och fri roll där säljaren tillbringar tid både på kontor och ute hos kund. Vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi förväntar oss att du vill vara en del av ”familjen” och aktivt bidra till HebeKinnefrukts gemensamma framgång.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

Maila din intresseanmälan och ditt CV samt personligt brev till:

jobbansokan@kinnefrukt.se