Vi söker en ny medarbetare till vår produktionsavdelning

Vill du bli en del av vårt duktiga & glada team?

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att producera handskuren frukt, montering, paketering samt städning. Arbetsuppgifterna utförs utifrån gällande riktlinjer om hygien och säker mathantering. Tjänsten kräver grundläggande kunskaper i svenska och engelska.

Tjänstens omfattning: Deltid
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Lön: enligt avtal.

Tjänsten behöver tillsättas omgående.

Låter detta intressant? Maila i så fall din intresseanmälan och ditt CV samt personligt brev till:

jobbansokan@hebe.se

Hebe Frukt & Grönt AB är en fristående, privatägd grossist med tydlig butiksfokusering som dagligen levererar till livsmedelsbutiker inom alla kategorier runt om i västra Sverige. Vårt huvudlager finns i Göteborg. Med lång branscherfarenhet i ryggen är vi idag en modern och komplett leverantör som jobbar aktivt med att öka lönsamheten i våra butikers frukt- och gröntavdelningar. Vårt lager är effektivt, ljust och nyrenoverat och vårt order- och plocksystem är datoriserat med den senaste tekniken. Vi har vuxit ikapp med tiden och har i dagsläget en personalstyrka på ca 60 personer och en omsättning runt 420 miljoner kronor.

I vår koncern ingår även, sedan 2010, vårt transportbolag D2rak. I december 2019 förvärvades även Kinnefrukt i Lidköping. Totalt omsätter koncernen runt 555 miljoner kronor och har ca 100 anställda.