Avokadotoast med vitlökschampinjoner
        Ingredienser    
                
        Vitlökschampinjoner    
                - 200g champinjonerskivade
 - 1st vitlöksklyfta (or)
 - 1msk Olivolja
 - 0,5st lök (ar)hackad
 - 1-2msk soja
 
        Servering    
                - 4st brödskivor
 - nötterhackade
 - basilika
 
        
    Portioner: personer
    
                
        Instruktioner    
                
        Vitlökschampinjoner    
                - Stek champinjonerna i olivolja i en stekpanna i 5 minuter. Lägg i löken och vitlöken och stek i 2 minuter. Häll över sojan och stek i 2 minuter eller tills champinjonerna fått en fin färg.
 
        Avokadoröra    
                - Dela och ta ut kärnan ur avocado och mosa den. Tillsätt limesaften och blanda. Smaka av med salt.
 - Bred avokadoröran på brödskivan och lägg svampen ovanpå. Toppa med nötter och basilika.
 


    
	
	
	
	
	
	
	
	
