Rostad rotselleri med majonnäs, ägg och nötter

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Majonnäs
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Skrubba rotsellerin. Skär bort rötterna och skär i ca 2 cm tjocka skivor. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och klicka på smör. Salta och peppra. Rosta i ugnen i ca 40 minuter eller tills det är mjuka och fått fin färg. Vänd rotsellerin efter halva tiden.
  3. Koka äggen löskokta och halvera.
  4. Vispa ägg, senap och vinäger i en skål. Tillsätt oljan lite i taget under ständig vispning. Rosta nötterna i en torr stekpanna och grovhacka. Toppa rotsellerin med majonnäs, ägg, och parmesan. Dekorera med nötter och krasse.