NYHET! Rotfruktsstavar – redo att tillagas!
Tvättade, skalade och skurna Rotfruktsstavar – redo att tillagas direkt!
Att tillaga rotfruktsstavar är enkelt och speciellt när produkten är ”mise en place”. Dessa är tvättade, skalade och skurna. Det enda som återstår är tre enkla steg – tillaga, smaksätta och servera! Rosta i ugnen i 185 grader ca 15-20min. Smaksätt med salt, peppar och valfri krydda.
Tips Sötpotatisstavar:
Krispiga sötpotatispommes får du genom att skölja stavarna i vatten och vända runt i potatismjöl. Rosta i ugnen i ca 210 grader tills krispiga.
Tips Rödbetsstavar:
Gratinera med feta- eller chevreost de sista minuterna, smaksätt med fänkålsfrö eller rosmarin. Servera med ruccola eller spenat.
Tips Rotfruktsmixstavar:
Vänd runt med färsk rosmarin och/eller timjan och bankad vitlöksklyfta och rosta i ugnen.