Ugnsstekta rotfruktsstavar med örter och vitlök


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Här har vi gjort det enkelt för oss och använt färdiga (tvättade, skalade och skivade) rotfruktsstavar i påse. Denna påse innehåller en mix av kålrot, morot och palsternacka. Givetvis går det även att skala och skiva valfria rotfrukter själv.
Ingredienser
Portioner: port
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Lägg rofruktsstavarna i en ugnssäker form. Banka till vitlöksklyftorna så de krossas. Fördela ut i formen.
  3. Ringla över olivoljan och tillsätt de repade örterna. Salta och peppra och blanda runt allt. Rosta i ugnen ca 15-20 min eller tills rotfrukterna känns mjuka och fått lite färg.

rotfruktsstavar-top-pase-IMG_9390