Waldorfsallad med blekselleri & äpplen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Vispa grädden och blanda den med majonnäs. Smaksätt med citronsaft, senap, salt och peppar.
  2. Rensa och skiva eller strimla bleksellerin. Skala och kärna ur äpplena. Skär dem i klyftor eller strimlor .
  3. Blanda dem direkt ner i majonnäsblandningen tillsammans med sellerin och druvorna.
  4. Ta undan några fina valnötskärnor till garnering. Grovhacka resten och blanda ner dem i majonnäsblandningen.
  5. Skär salladen grovt och tillsätt även denna i blandningen. Man kan också lägga upp salladsbladen på ett fat och hälla blandningen på dessa.
  6. Garnera med resten av valnötskärnorna.