Ugnsrostade kålrabbistavar med parmesan

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Betyg: 5
You:
Rate this recipe!
Jisses så gott detta var! Ät dessa som de är eller som tillbehör till nästan vad som helst. Här har vi gjort stavarna med lila kålrabbi och då skalet var så vackert lät vi det vara kvar. Det är så tunt och mjukt att man inte tänker på det.
Ingredienser
Portioner: port.
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär kålrabbin i stavar. Gnid in dem i olivolja.
  3. Baka sedan kålen i en ugnsfast form i tills de är gyllenbruna, ca 25-30 min. Vänd dem gärna någon gång under tiden.
  4. Strö över salt, nyriven parmesan och strimlat eller finrivet citronskal. Servera med en grönsallad eller som tillbehör till kött, fågel eller fisk.