Morgonshot med ingefära & citron
| 
            
 | 
                                
             
         | 
                    
        Ingredienser    
                - 300gram ingefärafärsk eller riven på burk (Cajom)
 - 7,5dl vatten
 - 3st citron (er)
 - 3msk honung
 
        
    Portioner: flaska
    
                
        Instruktioner    
                - Skiva och skala ingefäran om du använder den hel. Mät annars upp motsvarande mängd färdigriven. Koka den i vattnet i 7 minuter. Ta av kastrullen och tillsätt saften av citronerna och häll i honungen. Låt stå över natten.
 - Sila och häll på flaska och ställ i kylen. Drick 6 cl varje dag!
 
Tips!
Skala 2 st svenska Rubinola-äpplen och kör fruktköttet i mixern till en puré. Tillsätt till shoten och du får en härligt mustig smak av äpple! Rubinola har dessutom det högsta C-vitaminvärdet bland de mer kända äppelsorterna. Äpplet har även en touch av ananas som framträder tydligare om du kör den i en mixer.


    
	
	
	
	
	
	
	
	
