Lingoncheesecake

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Botten
Fyllning
Garnering
Portioner: bitar
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 150°C.
  2. Smält smöret.
  3. Mixa pepparkakorna och blanda med smöret. Tryck ut blandningen i botten och rejält upp på kanterna i en pajform med löstagbar kant.
  4. Dela vaniljstången på längden och skrapa ut fröna.
  5. Blanda lingonen med 3 msk socker.
  6. Lägg fröna och lingon i en skål med övriga ingredienser till fyllningen och vispa till en jämn smet. Häll över i pajskalet. Grädda kakan mitt i ugnen i 30-40 minuter tills den precis har stelnat. Låt kallna helt.
  7. Blanda lingon och florsocker. Lägg på kakan och toppa med mynta.