Rödbets- och morotsbiffar med spenatbröd
/i Recept, Vegetariskt ägg, babyspenat, bakpulver, creme fraiche, fetaost, gullök (ar), kardemummakärnor, ljummet vatten, morötter, peppar, rapsolja, risvinäger, rödbeta (or), rödlök (ar), salladsblad, salt, smör, socker, ströbröd, torrjäst, vatten, vetemjöl /av emmylAvokado med stenbitsrom
/i Fars Dag, Fisk & Skaldjur, Förrätt, Nyår, Recept avokado, citron (er), creme fraiche, dill, rödlök (ar), stenbitsrom /av Anita JanssonKlassisk men enkel förrätt som går snabbt att göra! Avokadon håller sig bäst om du delar den precis innan den ska serveras då den annars mörknar i köttet. Vill du ändå förbereda den lite tidigare kan man droppa lite citron över halvorna. Då håller den sig grön lite längre.
Skaldjursgryta med vinkokta champinjoner i saffran
/i Fisk & Skaldjur, Nyår, Recept cayennepeppar, champinjoner, creme fraiche, fiskbuljong, ris, saffran, sallad, salt, surimi sticks, vitt vin /av anitajHär kan man ha i de skaldjur man gillar. Vi hade bara crabfish i denna gång. Att koka champinjonerna i vin sätter ordentligt med smak på dem så vill man göra rätten vegetarisk funkar det utmärkt med bara dem.
Kundservice:
Vardagar: 04.00-16.00
Lördagar: 05.00-11.00
Beställning övrig tid via webshop
Vardagar: 04.00-16.00
Lördagar: 05.00-11.00
Beställning övrig tid via webshop
Hämtlager:
Vardagar: 05.00-12.00
Lördagar: 05.00-10.00
Adress:
Hebe Frukt & Grönt AB
Transportgatan 35
422 46 HISINGS BACKA
Hebe Frukt & Grönt AB
Transportgatan 35
422 46 HISINGS BACKA
+46 (0)31 780 27 00