Mangocheesecake med granatäpple & mynta

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 1
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Botten
Fyllning
Topping
Portioner:
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175°. Smula kexen i matberedare. Blanda med kokosflingorna och det smälta smöret. Tryck ut smulorna i botten på en form med löstagbar kant (ca 24 cm i diam).
  2. Finriv mangon på rivjärn eller puréa den i mixer. Rör samman ost och socker. Tillsätt mangopuré, gräddfil och grädde. Rör ner äggen ett i taget. Häll fyllningen i formen och grädda på andra falsen nerifrån ca 30 min tills den stannat. Låt den kallna.
  3. Dekorera med tunna skivor av mango, granatäppelkärnor och mynta.