Grönkålssallad med apelsin, äpple och granatäpple
        Ingredienser    
                
        Sallad    
                - 100gram grönkål
- 1st äpple (n)gärna rött
- 1st granatäpple (n)kärnorna
- 1st apelsin (er)
        Dressing    
                - 1msk vinägervitvins
- 0,25dl olja
- 0,5msk honungflytande
- 1tsk dijonsenap
- salt
- peppar
- 25gram valnötskärnor
        
    Portioner: 
    
                
        Instruktioner    
                
        Sallad    
                - Skölj grönkålen och strimla den grovt. Kärna ur och skär äpplena i tunna klyftor. Dela granatäpplet och plocka ur kärnorna. Skala och filéa apelsinen fint. Lägg upp grönkål, äpple, apelsin och strö över granatäpplekärnorna.
        Dressing    
                - Vispa samman vinäger, olja, honung, senap, salt och peppar och ringla över salladen. Strö till sist över nötterna.


 
     
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	
