Gluten- och sockerfri rabarberkaka med bittermandel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Denna gluten- och sockerfria kaka får en smak av mazariner tack vare bittermandeln!
Ingredienser
Smet
Topping
Portioner: bitar
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa sötningsmedel, arom och ägg pösigt med elvisp. Blanda alla torra ingredienser och rör ner i detta. Tillsätt olja och vatten.
  3. Blanda rabarberna med ca 2 tsk sötningsmedel och blanda in dem i smeten.
  4. Klä en brödform med aluminiumfolie och häll i smeten. Blanda resterande rabarberbitar med sockerersättning och strö dem över smeten.
  5. Grädda mitt i ugnen i ca 25-30 minuter, eller tills kakan har blivit fast.