Ostsoppa med tomatcrostini


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Skär mozzarellan i småbitar och lägg i mixer eller matberedare. Värm upp mjölk och olivolja till strax under kokpunkten. Slå blandningen i mixern och kör i 3 minuter, Låt svalna.
  2. Halvera tomaterna och baka dem i ugnen, 160 grader, med lite olivolja och en nypa socker i ca 20 minuter.
  3. Sila upp soppan i en tjockbottnad kastrull. Smaka av med salt och peppar. Värm försiktigt.
  4. Skär 10 basilikablad i strimlor. Hacka 12 av tomaterna och blanda med basilikan. Lägg blandningen i små glas och häll soppan över.
  5. Stek fyra små brödskivor i olja, skurna så att de passar som lock i glasen. Lägg på brödskivan. Toppa med tomater och basilikablad.