Matjessilltårta med rädisor och gräslök

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Garnering
Portioner:
Instruktioner
  1. Smält smöret och mixa kavringen i en matberedare eller mixer. Blanda det smälta smöret med kavringsmixet och tryck ut smeten i en rund form.
  2. Lägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i 5 minuter. Blanda den hackade matjessillen, lite spad från burken, gräddfilen, crème fraichen och löken i en bunke.
  3. Krama ur gelatinbladen, smält dem i en kastrull på svag värme. Ta kastrullen från värmen och rör i lite av matjes- och gräddfilsblandningen, häll sedan tillbaka allt i bunken och rör om ordentligt.
  4. Fördela blandningen i formen. Ställ i kylen, det tar minst 4 timmar för tårtan att stelna. Vid servering: Dekorera med gräslök och rädisor.