Påskmaränger med mango

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Vid servering
Portioner: st
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 150°C. Lägg bakplåtspapper på två ugnsformar.
  2. Vispa upp äggvitor med elvisp i en skål tills det blir ett hårt skum. Fotsätt vispa och tillsätt vaniljsocker och hälften av sockret. Tillsätt resten av sockret lite i taget. Vispa tills det blir ett hårt skum igen.
  3. Klicka ut 12 klickar på plåtarna. Gör en liten urgröpning mitt i varje. Grädda i ugnen i 40 minuter. Sänk sedan värmen till 130°C och grädda ytterligare 20 minuter. Ta ut och låt marängerna svalna på ett galler.
  4. Skala och kärna ur mangon och kör i en mixer. Lägg en klick i varje maräng. Toppa gärna med lite citronmeliss vid servering.

paskmaranger-m-mango-bred