Marängtårta med passionsfruktscurd, jordgubbar och mango

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 6
Betyg: 3.33
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Passionsfruktscurd
Portioner: bitar
Instruktioner
Passionfruktscurden
  1. Vispa äggulor och ägg.
  2. Smält smöret. Tillsätt sockret under omrörning. Blanda i citronsaft och passionsfrukt.
  3. Vispa i äggblandningen, använd gärna ballongvisp. Sjud under vispning tills blandningen blir tjock och krämig, ca 5 minuter. Passera eventuellt curden genom en sil om du inte vill ha kärnorna kvar. Låt kallna.
  4. Täck med plastfolie och låt stå i kylen ca 12 timmar.
Marängtårta
  1. Vispa grädden.
  2. Dela jordgubbarna och mangon i mindre bitar.
  3. Varva marängbotten, passionsfruktscurd och grädde. Toppa med jordgubbar, mango och citronmeliss.