Pumpapaj med pecannötter & sharon


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Pajdeg
Fyllning
Topping
Portioner: bitar
Instruktioner
Pajdeg
  1. Blanda alla ingredienserna till degen i en matberedare och låt stå kallt 30 min, tryck ut i pajform. Gör en rundel av bakplåtspapper och lägg över pajdegen. Fyll med ris för att förhindra att pajdegens form ändras. Förgrädda i ugn 225° ca 10-15 min.
Fyllning
  1. Vispa ägg och socker, blanda i pumpapurén och resten av ingredienserna och fyll pajskalet. Grädda i 220° ca 10 min, sänk till 175° och grädda 30 min.
  2. Blanda farinsocker nötter och smör och strö över pajen och grädda ytterligare 15 min. Dekorera med skivad sharon och servera med vaniljglass eller lättvispad grädde