Raw food blåbärskaka

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Betyg: 4.2
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Botten
Fyllning
Till dekoration
Portioner: st
Instruktioner
Botten
  1. Klä en liten bakform med bakplåtspapper. Kör ingredienserna till botten i en mixer tills du får en formbar deg. Platta ut den i formen och tryck till ordentligt.
Fyllning
  1. Kör alla ingredienserna, utom blåbären och timjan, i en mixer till en slät massa. Häll ca 1/3 av massan på kakbottnen och släta ut. Tillsätt blåbär och timjan till resterande massa och mixa allt. Skeda fyllningen överst i kakan och släta försiktigt ut så du inte blandar lagren.
  2. Toppa med blåbär och ställ i frysen i 2-3 timmar eller tills kakan är fast. Skär lagom stora bitar och toppa med färsk timjan vid servering.