Sauterad zucchini med vitlök och citron

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner: port
Instruktioner
  1. Blanda vitlök och citronjuice i en skål och låt dra i minst 10 min.
  2. Skiva zucchinin tunt på längden med en osthyvel eller skalare.
  3. Blanda ihop 1 msk olja och citronskalet med vitlök och citronsaften. Krydda med en nypa salt och peppar.
  4. Hetta upp 1 msk olivolja i en stekpanna på medelvärme. Lägg i zucchinin, rör om då och då med tång, tills den har mjuknat och är genomskinlig, ca 3 till 4 minuter.
  5. Lägg över zucchinin på ett fat och blanda i dressingen. Toppa med klippt persilja. Ät som den är eller som ett tillbehör till valfritt protein, t.ex. lax.