Vaniljpannacotta med hjortronmylta

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Pannacotta
Hjortronmylta
Vid servering
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min.
  2. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Lyft upp gelatinbladet ur vattnet och rör ner det i grädden så det smälter. Låt grädden svalna.
  3. Rör ner vaniljsocker. Fördela grädden i portionsformar eller glas. Låt stelna i kylen minst 3 tim.
  4. Blanda ihop hjortron med socker. Låt stå ca 10 minuter så att sockret löser sig. Rör någon gång till. Häll över pannacottan och toppa med citronmeliss.

vaniljparfait-med-hjortronmylla-bred