Tunnbrödsklämma med kantareller, västerbotten, renstek och hjortronchutney


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Tunnbrödsklämma
Hjortronchutney
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Kärna ur och finhacka chilin. Skala och finhacka löken. Fräs hjortron, chili, lök och ingefära i olja i en kastrull. Tillsätt socker och vinäger. Låt koka ihop till en tjock chutney. Salta. Låt kallna.
  2. Rensa svampen. Stek den i 1 msk smör tills den fått fin färg. Salta.
  3. Strimla renköttet. Fördela svamp, renkött, ost och gräslök på fyra av bröden. Lägg på resten av bröden och tryck ihop. Stek de dubbla bröden i 1 msk smör tills osten smält och bröden klibbat ihop. Servera med hjortronchutney.

Tunnbrodsklamma-med-kantareller-vasterbotten-renstek-och-hjortronchutney--