Bärfylld papaya med pistagenötter


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Papaya innehåller nästan ingen fruktsyra och därför framträder smaken bättre om man droppar över lite lime eller citron. Tips! Byt ut youghurten mot glass så får du en läcker dessert! Det är även gott med granatäpplen istället för bär.
Ingredienser
Dekoration valfritt
Portioner: port
Instruktioner
  1. Halvera papayorna och gröp ur de svarta kärnorna.
  2. Klicka i ett par matskedar youghurt eller kvarg efter tycke och smak. Ringla ev. lite honung över yoghurten om du vill ha det sötare men tänk på att papayan är ganska söt.
  3. Strö på bär och hackade pistagenötter. Servera med limeklyftor. Dekrera med blad av mynta eller citronmeliss om du vill göra det extra festligt.
  4. Njut!

minipapaya-med-bar-IMG_0686-800px