Papaya- och bärsallad med ädelost
Ingredienser
Papayasallad
- 1st avokadomogen
- 2st minigurka (or)
- 0,5st papayastor eller 1 medel
- 0,5st rödlök (ar)strimlad
- 250g tomat (er)små, gula
- 250g jordgubbar
- 50g blåbär
- 1st romansalladeller Cosmopolitan
- 100g ädelost
Limevinaigrett
- 0,5dl limejuice, färskpressad
- 2tsk dijonsenap
- 1tsk honung
- 1,5dl Olivolja
- havssalt
- svartpeppargrovmalen
Portioner: port
Instruktioner
- Skala och tärna avokadon och papayan ( ta bort kärnorna). Skiva gurkan och rödlöken. Halvera jordgubbarna och tomaterna. Bryt ner salladen i mindre bitar.
- Varva alla grönsakerna och frukten på ett fat. Smula över ädelosten.
- Rör ihop ingredienserna till dressingen. Ringla över salladen. Servera!