Grönkåls- och ädelostpaj med romanescogranar och granatäpple

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Pajdeg
Fyllning
Portioner: st
Instruktioner
  1. Blanda smör och mjöl till en grynig massa. Tillsätt salt och vatten och arbeta till en smidig deg. Klä små pajformar med ett tunt lager deg och picka med en gaffel. Låt vila i kylen i ca 30 minuter.
  2. Värm ugnen till 175°C. Förgrädda pajskalen ca 10 min.
  3. Stek grönkål och lök i en stekpanna med lite smör tills det är mjukt. Salta och peppra.
  4. Blanda mjölk och ägg till en äggstanning. Salta och peppra. Lägg grönkålsblandning i varje pajskal och smula över osten. Fyll upp med äggstanning. Sätt i en romanescogran i varje paj. Grädda i ugnen ca 30 minuter eller tills fyllningen stelnat och fått fin, gyllenbrun färg. Toppa med lite granatäpplekärnor vid servering.