• Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Mail
  • Webshop
+46 (0)31 780 27 00
Hebe Frukt & Grönt
  • Hem
  • Om oss
    • Våra medarbetare
    • Vår historia
    • Certifiering
    • Jobba hos oss
  • Sortiment
    • EKOlogiskt
    • HebeProduktion – förpackat & färdigskuret
    • Odlat i närheten
    • Våra Varumärken
      • Bananer sortiment
      • Bouquet Citrus
      • Cajom Fjärås
      • Chefco Medjool dadlar från Jericho
      • Discovered exotisk frukt & grönt
      • Dole färdiga måltidslösningar
      • Eriksgården svenska bär
      • Franzéns Champinjoner Tidaholm
      • Genesis Citrus
      • Gällenäs Grönsaker
      • Hallongården
      • Hebe EMV – egna märkesvaror
      • Hebe Ätmogen Avokado
      • Hällestad SVILL – vegetarisk sill
      • Lönnslätts Bär
      • Magnus Magnusson Potatis
      • Mikrogården
      • Stockagården
      • Svamphink archi.duc
      • Tistelvind syrade grönsaker & chili
      • Trops Avokado och Mango
  • Säljsupport
  • Aktuellt
    • Citrus
      • Chocolate Oranges
    • Exotiskt
      • Exotisk höstskörd vid Medelhavet
    • Kål
    • Meloner
    • Potatis
    • Pumpor
    • Rotfrukter
    • Svamp
    • Spännande mat från Orienten
    • Svenska jordgubbar
    • Svenska päron & plommon
    • Svenska äpplen
    • Kontakt
  • Recept
  • Kontakt
  • Sök

Chips med avokado och stenbitsrom

december 28, 2022/i Nyår, Recept avokado, chips, citron (er), creme fraiche, gräslök, peppar, rödlök (ar), salt, stenbitsrom /av emmylarsson

Avokado med stenbitsrom

december 18, 2022/i Fars Dag, Fisk & Skaldjur, Förrätt, Nyår, Recept avokado, citron (er), creme fraiche, dill, rödlök (ar), stenbitsrom /av Anita Jansson
Klassisk men enkel förrätt som går snabbt att göra! Avokadon håller sig bäst om du delar den precis innan den ska serveras då den annars mörknar i köttet. Vill du ändå förbereda den lite tidigare kan man droppa lite citron över halvorna. Då håller den sig grön lite längre.

Bakad rotselleri med ädelost, spenat, svamp och nötter

augusti 22, 2022/i Recept, Vegetariskt ädelost, babyspenat, flingsalt, nötter, Olivolja, peppar, rödlök (ar), rotselleri, smör, svamp /av emmylarsson

Färskpotatis och matjessill på pinne

maj 5, 2022/i Buffé & Plockmat, Förrätt, Högtider, Midsommar, Påsk, Smått & Gott, Studenten/Skolavslutning creme fraiche, färskpotatis, gräslök, matjessillfiléer, rödlök (ar), svartpeppar /av Anita Jansson

Färgglad tomat- o löksallad med örter

mars 23, 2022/i Buffé & Plockmat, Recept, Vegetariskt basilika, färska örter, Olivolja, rödlök (ar), salt, svartpeppar, tomat (er), vinäger /av anitaj

Ugnsbakad bifftomat med brieost

mars 17, 2022/i Nyår, Recept balsamico, brieost, franska örter, Olivolja, oregano, pesto, Pinjenötter, rödlök (ar), salt, tomat (er) /av emmyl

Biffwok med ananas, paprika & koriander

januari 1, 2022/i Recept ananas, ingefära, koriander, lövbiff, Olivolja, paprika (or), ris, rödlök (ar), rödvinsvinäger, salt, sesamfrön, soja, vitlök (ar) /av Lina Vihma

Het mangosalsa med koriander

september 1, 2021/i Buffé & Plockmat, Recept, Smått & Gott, Tillbehör & såser, Vegetariskt chilifrukt (er), koriander, lime, mango-, Olivolja, paprika (or), rödlök (ar), salt /av anitaj

Spenattarte med picklad rödlök

januari 20, 2021/i Buffé & Plockmat, Nyår, Recept, Studenten/Skolavslutning, Vegetariskt babyspenat, citron (er), Olivolja, ost, peppar, pesto, philadelphiaost, rödlök (ar), ruccola, salt, smördeg /av emmylarsson

Rödbets- och morotsbiffar med spenatbröd

januari 14, 2021/i Recept, Vegetariskt ägg, babyspenat, bakpulver, creme fraiche, fetaost, gullök (ar), kardemummakärnor, ljummet vatten, morötter, peppar, rapsolja, risvinäger, rödbeta (or), rödlök (ar), salladsblad, salt, smör, socker, ströbröd, torrjäst, vatten, vetemjöl /av emmyl
Sida 1 av 41234

Kategorier

Sök recept




Receptsidor

  • Alla Hjärtans Dag
  • Recept advent och jul
  • Recept ananas
  • Recept aubergine
  • Recept avokado
  • Recept bananer
  • Recept blekselleri
  • Recept buffe
  • Recept bär
  • Recept bönor och ärtor
  • Recept chili
  • Recept citrus
  • Recept dadlar
  • Recept druvor
  • Recept exotisk frukt
  • Recept till Fars Dag
  • Recept fikon
  • Recept fänkål
  • Recept färska örter
  • Recept granatäpplen
  • Recept grilltider
  • Recept gurka
  • Recept groddar & skott
  • Recept gurkmeja
  • Recept hallon
  • Recept Halloween
  • Recept Höstdagjämning
  • Recept ingefära
  • Recept jordgubbar
  • Recept kaktusfikon
  • Recept kastanjer
  • Recept Kiwi
  • Recept kräftskiva
  • Recept kål
  • Recept kålrabbi
  • Recept lingon
  • Recept lök
  • Recept majrova
  • Recept majs
  • Recept mango
  • Recept mangold
  • Recept melon
  • Recept midsommar
  • Recept till Mors Dag
  • Recept Morotskakans Dag 3 februari
  • Recept morötter
  • Recept nyår
  • Recept nötter
  • Recept papaya
  • Recept paprika
  • Recept passionsfrukt
  • Recept pepparrot
  • Recept Physalis
  • Recept potatis
  • Recept Primörer
  • Recept pumpa
  • Recept påsk
  • Recept päron
  • Recept rabarber
  • Recept Ramadan
  • Recept rotfrukter
  • Recept ramslök
  • Recept rödbetor
  • Recept sallater
  • Recept Sharon/Persimon
  • Recept Skockor
  • Recept smoothies & drycker
  • Recept sparris
  • Recept spenat
  • Recept squash/zucchini
  • Recept stenfrukter
  • Recept svamp
  • Recept sötpotatis
  • Recept torkad frukt
  • Recept tomater
  • Recept Tranbär
  • Recept tårtor
  • Recept till Valborg
  • Recept vegetariskt
  • Recept vitlök
  • Recept Våfflor
  • Recept wok
  • Recept äpplen
Göteborg:
Hebe Frukt & Grönt AB
Transportgatan 35
422 46 HISINGS BACKA

+46 (0)31 780 27 00

info@hebe.se


Kundservice:
Vardagar: 04.00-16.00
Lördagar: 05.00-10.00
Beställning övrig tid via webshop

Hämtlager:
Vardagar: 05.00-12.00
Lördagar: 05.00-10.00

Lidköping:
HebeKinnefrukt AB
Kartåsgatan 12
531 40 LIDKÖPING

+46 (0) 510-48 55 50

info@kinnefrukt.se


Kundservice:
Vardagar: 07.00-16.00
Lördagar: 07.00-10.00
Beställning övrig tid via webshop

Hämtlager:
Vardagar: 05.00-12.00
Lördagar: Stängt

Följ Hebe på:





Följ HebeKinnefrukt på:

© Copyright - Hebe Frukt & Grönt AB/Anita Jansson
  • Om cookies
Scroll to top