Krispig Flowersproutsallad med citron- och parmesandressing

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Dressing
Portioner: port.
Instruktioner
Dressing
  1. Vispa äggulan kraftigt med en gaffel. Tillsätt pepparroten och vispa igen. Tillsätt långsamt oljan under vispning tills allt är ihoprört.
  2. Tillsätt citronsaft, citronskal, honung, chili, vinäger och parmesan och blanda väl. Smaka av med salt och peppar.
  1. Hacka mandeln grovt och rosta den i lite olivolja. Ställ åt sidan.
  2. Skölj flowersproutsen och dela ev. stora exemplar. Fräs i olivolja några minuter tills kålen är lagom mjuk. Tillsätt mandlarna i slutet och blanda allt.
  3. Häll upp på fat och tillsätt dressingen. Blanda allt. Riv ev. lite mer parmesan över. Servera direkt!

flowersprouts-m-dressingbred