Fylld miniavokado x3
Ingredienser
- 10st miniavokado
- lime
Lax och pepparrotsvisp (6 halvor)
- 6tsk pepparrotsvisp(t.ex. Cajoms urgoda på burk)
- 1,5skivor lax kallröktdelade på 4
- dilltill dekoration
Vitlökskräm med räkor (7 halvor)
- 21st räkorskalade
- 0,5dl creme fraiche
- 1tsk vitlök (ar)färskpressad (t.ex. Cajoms)
- salt o svartpeppar
- 1msk chilifinhackad
- koriandertill dekoration
Lökröra med stenbitsrom (7 halvor)
- 7tsk stenbitsrom
- 0,5dl creme fraiche
- 2msk röd lökfinhackad
- 2msk gräslökklippt
- salt o svartpeppar
Portioner: halvor
Instruktioner
- Halvera avokadon och ta bort kärnorna. Gnid varje halva med lite lime så de inte mörknar. Blanda ihop resp. röra och toppa med tillbehör. Tips! Vispa crème fraichen tjock innan du blandar i smaksättningen så blir den fluffigare.