Schweizerschnitzel Cordon Bleu med persiljepotatis, lingon och surkål
/i Fars Dag, Kött & Fågel, Recept ägg, citron, dijonsenap, kalv- eller skinkinnanlår, kapris, lingon, ost, persilja, potatis, rapsolja och smör, salt, salt och peppar, salt och svartpeppar, sardellfiléer, skinka, smör och olja, ströbröd, Tistelvind surkål, vetemjöl /av anitajRödbetsstavar med feta och rosmarin
/i Recept, Smått & Gott, Vegetariskt fetaost, Olivolja, Rödbetsstavar, rosmarin, salt och peppar /av Anita JanssonHär har vi gjort det enkelt för oss och använt färdiga (tvättade, skalade och skivade) rödbetsstavar i påse. Givetvis går det även att skala och skiva färska rödbetor själv.
Göteborg:
Hebe Frukt & Grönt AB
Transportgatan 35
422 46 HISINGS BACKA
Kommunservice: +46 (0)31 780 27 20
Kundservice:
Vardagar: 04.00-16.00
Lördagar: 05.00-10.00
Beställning övrig tid via webshop
Hebe Frukt & Grönt AB
Transportgatan 35
422 46 HISINGS BACKA
+46 (0)31 780 27 00
Kommunservice: +46 (0)31 780 27 20
Kundservice:
Vardagar: 04.00-16.00
Lördagar: 05.00-10.00
Beställning övrig tid via webshop
Hämtlager:
Vardagar: 05.00-12.00
Lördagar: 05.00-10.00
Lidköping:
Kinnefrukt AB
Kartåsgatan 12
531 40 LIDKÖPING
Kundservice:
Vardagar: 07.00-16.00
Lördagar: 07.00-10.00
Beställning övrig tid via webshop
Kinnefrukt AB
Kartåsgatan 12
531 40 LIDKÖPING
+46 (0) 510-48 55 50
Kundservice:
Vardagar: 07.00-16.00
Lördagar: 07.00-10.00
Beställning övrig tid via webshop
Hämtlager:
Vardagar: 05.00-12.00
Lördagar: Stängt