Krispig, het blomkål

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Panerad blomkål
Asiatisk dippsås
Portioner: port.
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 225°. Plocka blomkålen i mindre buketter. Blanda mjölet med vatten, vitlök och de torra kryddorna till en jämn smet. Späd ev med mer vätska.
  2. Vänd runt några buketter i taget i smeten, låt rinna av något och rulla sedan i pankon/ströbrödet.
  3. Lägg blomkålsbuketterna på en plåt med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen ca 30-40 min tills de ser krispiga ut, vänd några gånger och ha koll på dem så de inte bränner vid.
  4. Under tiden blomkålen rostas så blandar du ihop ingredienserna till dippsåsen. Servera den rostade blomkålen med dippsåsen.