Lammgryta med dadlar och granatäpple-couscous

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Granatäpple-couscous
Servering
Portioner: person
Instruktioner
  1. Hacka löken, pressa vitlöken, ta ut kärnan i dadlarna och hacka tomaterna.
  2. Hetta upp olivoljan i en gryta och lägg i lök, ingefära och vitlök och stek i 10 minuter eller tills de mjuknat. Tillsätt koriander, kummin och kanelstång och fräs i 5 minuter. Lägg i lammet och fräs i 10 minuter.
  3. Lägg i dadlar, tomater, köttbuljong, vatten och lagerblad i grytan och täck med lock och låt koka på svag värme i 1 tim eller tills lammet blivit mört.
Granatäpple-couscous
  1. Koka vattnet. Blanda i couscous, olja, citronskal och citronjuice och täck med lock och låt svalna. Lägg sedan i mynta och granatäpplekärnor och blanda.
  2. Skiva citron och lime i skivor. Servera.

lammgryta-m-dadlar-o-granatapple-couscous-3912-bred