Majrova-, kål- och potatisbiffar med koriander


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Chilimajonnäs
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Koka potatis och majrova i saltat vatten i 10 minuter. Ta upp och låt svalna. Lägg ner grönkålen i samma vatten och koka 4 minuter. Låt svalna.
  2. Riv potatisen och majrova grovt och lägg i en skål. Pressa ut vattnet ur grönkålen och lägg sedan i skålen. Tillsätt mjöl, vitlök och koriander och blanda. Forma blandningen till 12 st biffar. Stek i smör och olja i 5 minuter på varje sida tills de är gyllebruna.
  3. Blanda ingredienserna till såsen. Servera biffarna med såsen och dekorera ev. med lite färska korianderblad.