Rädiskrispig sallad med sparris

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 8
Betyg: 4.13
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Rosta pinjekärnorna gyllene i en torr stekpanna utan att de bränns. Pressa citronjuicen och blanda den med olja, salt och peppar.
  2. Skölj sparrisen och ta bort den nedersta centimetern. Skär i 2-3cm långa bitar. Koka dem snabbt ett par minuter med lite salt tills de blir lite mjuka. De ska fortfarande ha tuggmotstånd. Skölj genast av med iskallt vatten. För riktigt krispigt resultat ska de läggas direkt i isvatten efter kokningen.
  3. Skölj salladen och slunga den torr. Skölj, blasta av och klyfta rädisorna på längden. Blanda alla ingredienser och tillsätt dressingen.

radiskrispig-sallad-IMG_0348