Skinksnittar med ruccola, senap och rött äppelmos

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Rött Äppelmos ( ca 1dl)
Portioner: st
Instruktioner
Rött äppelmos
  1. Skala och kärna ur äpplena. Skär dem i mindre bitar. Koka dem i vattnet med kanelstången tills de mjuknat, ca 10 min. Passera moset eller kör med en mixer om du vill ha ett slätt mos. Sätt tillbaka kastrullen på plattan och tillsätt sockret . Rör någon minut tills sockret löst sig.
Skinksnittar
  1. Lägg lite ruccola på ett serveringsfat. Bred knäckebitarna tunt med smör och därefter senap. Lägg på några rucolablad.
  2. Dela skinkskivorna på mitten och sno ihop en halv skinkskiva till en snurra på varje knäckebit. Toppa med en sked rött äppelmos.