Chokladpaj med pumpa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Botten
Fyllning
Portioner: personer
Instruktioner
Botten
  1. Sätt ugnen på 170°C.
  2. Kör kexen till smulor i en matberedare. Tillsätt smör, ingefära, socker och kakao. Platta ut degen i botten av en pajform. Grädda i ugnen i 5 minuter.
Fyllning
  1. Skala och skär pumpan i mindre bitar. Koka tills den blivit mjuk. Mosa pumpan till en pure.
  2. Blanda alla ingredienserna till fyllningen. Häll fyllningen i botten och grädda i ugnen i 40-50 minuter.
  3. Blanda créme fraiche, grädde och florsocker med elvisp eller för hand tills de blivit fluffigt. Lägg det på kakan och toppa med riven mörk choklad. Servera.