• Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Mail
  • Webshop
+46 (0)31 780 27 00
Hebe Frukt & Grönt
  • Hem
  • Om oss
    • Våra medarbetare
    • Vår historia
    • Certifiering
    • Jobba hos oss
  • Sortiment
    • EKOlogiskt
    • HebeProduktion – förpackat & färdigskuret
    • Odlat i närheten
    • Våra Varumärken
      • Bananer sortiment
      • Bouquet Citrus
      • Cajom Fjärås
      • Chefco Medjool dadlar från Jericho
      • Discovered exotisk frukt & grönt
      • Dole färdiga måltidslösningar
      • Eriksgården svenska bär
      • Franzéns Champinjoner Tidaholm
      • Genesis Citrus
      • Gällenäs Grönsaker
      • Hallongården
      • Hebe EMV – egna märkesvaror
      • Hebe Ätmogen Avokado
      • Hällestad SVILL – vegetarisk sill
      • Lönnslätts Bär
      • Magnus Magnusson Potatis
      • Mikrogården
      • Stockagården
      • Svamphink archi.duc
      • Tistelvind syrade grönsaker & chili
      • Trops Avokado och Mango
  • Säljsupport
  • Aktuellt
    • Citrus
      • Chocolate Oranges
    • Exotiskt
      • Exotisk höstskörd vid Medelhavet
    • Kål
    • Meloner
    • Potatis
    • Pumpor
    • Rotfrukter
    • Svamp
    • Spännande mat från Orienten
    • Svenska jordgubbar
    • Svenska päron & plommon
    • Svenska äpplen
    • Kontakt
  • Recept
  • Kontakt
  • Sök

Avokado med stenbitsrom

december 18, 2022/i Fars Dag, Fisk & Skaldjur, Förrätt, Nyår, Recept avokado, citron (er), creme fraiche, dill, rödlök (ar), stenbitsrom /av Anita Jansson
Klassisk men enkel förrätt som går snabbt att göra! Avokadon håller sig bäst om du delar den precis innan den ska serveras då den annars mörknar i köttet. Vill du ändå förbereda den lite tidigare kan man droppa lite citron över halvorna. Då håller den sig grön lite längre.

Matjessilltårta med örter och rädisor

maj 9, 2022/i Buffé & Plockmat, Fisk & Skaldjur, Midsommar, Påsk creme fraiche, dill, gelatinblad, gräddfil, gräslök, kavring, matjessillfiléer, rädisor, smör /av Anita Jansson

Västerbottengratinerad färskpotatis med romröra och persiljeolja

juni 21, 2021/i Buffé & Plockmat, Midsommar, Påsk, Recept, Studenten/Skolavslutning bladpersilja, dill, gräddfil, gräslök, gul lök (ar), Olivolja, potatis (ar), salt, stenbitsrom, västerbottenost /av emmyl

Fylld miniavokado x3

mars 29, 2021/i Buffé & Plockmat, Påsk, Recept, Studenten/Skolavslutning chili, creme fraiche, dill, gräslök, koriander, lax kallrökt, lime, miniavokado, pepparrotsvisp, räkor, röd lök, salt o svartpeppar, stenbitsrom, vitlök (ar) /av anitaj

Ägghalvor med pepparrot och lax

februari 7, 2020/i Buffé & Plockmat, Fisk & Skaldjur, Midsommar, Påsk, Recept ägg, citron (er), dill, kallrökt lax, pepparrot, philadelphiaost, salt & peppar /av emmylarsson

Färskpotatis med stenbitsrom

maj 15, 2019/i Buffé & Plockmat, Fisk & Skaldjur, Förrätt, Midsommar, Påsk, Smått & Gott, Studenten/Skolavslutning creme fraiche, dill, gräslök, potatis (ar), stenbitsrom /av Anita Jansson

Gurksnittar med skaldjurssallad och rom

mars 15, 2019/i Buffé & Plockmat, Fisk & Skaldjur, Förrätt, Kräftskiva, Midsommar, Påsk, Recept, Studenten/Skolavslutning dill, gurka (or), räk- eller skaldjurssallad, stenbitsrom /av Anita Jansson

Ingers torskgryta med tomat, dill och lök

februari 12, 2019/i Fisk & Skaldjur, Recept dill, gul lök (ar), potatis (ar), salt & vitpeppar, smör, tomat (er), torskfilé /av Anita Jansson

Sillpannacotta med rädisor

juni 14, 2018/i Fisk & Skaldjur, Midsommar, Recept dill, gelatinblad, grädde, gräddfil, gräslök, rädisor, salt, senap, sill, svartpeppar /av karro

Surströmming med klassiska tillbehör

augusti 15, 2017/i Fisk & Skaldjur, Recept dill, gräddfil, mandelpotatis, rödlök (ar), smör, surströmmingsfiléer, tomat (er), tunnbröd /av Anita Jansson
Sida 1 av 212

Kategorier

Sök recept




Receptsidor

  • Alla Hjärtans Dag
  • Recept advent och jul
  • Recept ananas
  • Recept aubergine
  • Recept avokado
  • Recept bananer
  • Recept blekselleri
  • Recept buffe
  • Recept bär
  • Recept bönor och ärtor
  • Recept chili
  • Recept citrus
  • Recept dadlar
  • Recept druvor
  • Recept exotisk frukt
  • Recept till Fars Dag
  • Recept fikon
  • Recept fänkål
  • Recept färska örter
  • Recept granatäpplen
  • Recept grilltider
  • Recept gurka
  • Recept groddar & skott
  • Recept gurkmeja
  • Recept hallon
  • Recept Halloween
  • Recept Höstdagjämning
  • Recept ingefära
  • Recept jordgubbar
  • Recept kaktusfikon
  • Recept kastanjer
  • Recept Kiwi
  • Recept kräftskiva
  • Recept kål
  • Recept kålrabbi
  • Recept lingon
  • Recept lök
  • Recept majrova
  • Recept majs
  • Recept mango
  • Recept mangold
  • Recept melon
  • Recept midsommar
  • Recept till Mors Dag
  • Recept Morotskakans Dag 3 februari
  • Recept morötter
  • Recept nyår
  • Recept nötter
  • Recept papaya
  • Recept paprika
  • Recept passionsfrukt
  • Recept pepparrot
  • Recept Physalis
  • Recept potatis
  • Recept Primörer
  • Recept pumpa
  • Recept påsk
  • Recept päron
  • Recept rabarber
  • Recept Ramadan
  • Recept rotfrukter
  • Recept ramslök
  • Recept rödbetor
  • Recept sallater
  • Recept Sharon/Persimon
  • Recept Skockor
  • Recept smoothies & drycker
  • Recept sparris
  • Recept spenat
  • Recept squash/zucchini
  • Recept stenfrukter
  • Recept svamp
  • Recept sötpotatis
  • Recept torkad frukt
  • Recept tomater
  • Recept Tranbär
  • Recept tårtor
  • Recept till Valborg
  • Recept vegetariskt
  • Recept vitlök
  • Recept Våfflor
  • Recept wok
  • Recept äpplen
Göteborg:
Hebe Frukt & Grönt AB
Transportgatan 35
422 46 HISINGS BACKA

+46 (0)31 780 27 00

info@hebe.se


Kundservice:
Vardagar: 04.00-16.00
Lördagar: 05.00-10.00
Beställning övrig tid via webshop

Hämtlager:
Vardagar: 05.00-12.00
Lördagar: 05.00-10.00

Lidköping:
HebeKinnefrukt AB
Kartåsgatan 12
531 40 LIDKÖPING

+46 (0) 510-48 55 50

info@kinnefrukt.se


Kundservice:
Vardagar: 07.00-16.00
Lördagar: 07.00-10.00
Beställning övrig tid via webshop

Hämtlager:
Vardagar: 05.00-12.00
Lördagar: Stängt

Följ Hebe på:





Följ HebeKinnefrukt på:

© Copyright - Hebe Frukt & Grönt AB/Anita Jansson
  • Om cookies
Scroll to top