Krispiga grönsaker med asiatisk dressing

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Denna sallad är jättegod att äta som huvudrätt med t.ex. grillade räkor, fisk eller valfritt protein. Receptet är beräknat som huvudrätt. Vid buffé räcker den till ca 15-20 personer.
Ingredienser
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Skala och strimla kålen och rotsakerna. Lägg i en skål med vatten (lägg helst rödbetorna i en egen skål så att de inte färgar av sig). Låt stå i kylskåpet minst 30 minuter så att de bli krispiga. Häll av vattnet och låt rinna av. Lägg alla grönsaker i en skål och blanda runt.
  2. Finhacka vitlöken. Koka den mjuk med smöret i en kastrull på medelvärme ca 5 min. Tillsätt resten av ingredienserna och låt koka upp. Låt svalna. Häll dressingen över rotsakerna. Klipp över koriander och blanda runt. Toppa med koriander.