Portabelloburgare med picklad rödlök

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portabelloburgare
Picklad rödlök
Tillbehör t.ex.
Portioner: port.
Instruktioner
Picklad rödlök
  1. Koka upp ättika, socker och vatten, låt svalna något.
  2. Skala och skiva löken tunt och lägg i en glasburk. Häll på den ljumna lagen och låt stå tills den kallnat. Löken är sedan klar att serveras men håller ytterligare 1-2 veckor i kyl.
Portabelloburgare
  1. Blanda olja, balsamvinäger, sojasås vitlök, basilika, oregano och peppar i en skål. Pensla svamparna ordentligt med marinaden och låt dra ca 10 min.
  2. Lägg svamparna på grillen eller på en plåt i ugnen (225 grader) och stek i ca 10 min.
  3. Fyll dem med valfria tillbehör!

portabelloburgare-bred