Rostad paprika med chévre och timjan

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Rate this recipe!
Dessa paprikor kan du lika gärna göra på grillen om vädret tillåter! Välj helst stora paprikor till detta recept då de oftast har tjockare fruktkött och därmed är lättare att skala. Låt gärna allt ligga och dra sig i ett par timmar före servering så blir det ännu godare.
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Tänd grillen eller sätt ugnen på 250 grader. Skölj, dela och ta bort kärnhuset från paprikorna och rosta i varm ugn eller på grillen cirka 20 minuter eller tills skalet har svärtats lite. Ta ut och låt svalna under fuktig handduk eller ett fuktat bakplåtspapper.
  2. Drag av skalet från paprikorna och lägg upp på ett fat med timjan, bitar av getost och olivolja. Smaka av med salt och peppar.