Skaldjursgryta med vinkokta champinjoner i saffran

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Här kan man ha i de skaldjur man gillar. Vi hade bara crabfish i denna gång. Att koka champinjonerna i vin sätter ordentligt med smak på dem så vill man göra rätten vegetarisk funkar det utmärkt med bara dem.
Ingredienser
Skaldjursgryta
Tillbehör vid servering
Portioner: port
Instruktioner
  1. Koka champinjonerna med vin och buljong i ca 5 min.
  2. Lägg i musslorna och låt sjuda 2-3 min.
  3. Tag upp musslor och svamp och koka ihop buljongen tills ca hälften återstår. Tillsätt creme fraiche och låt koka ytterligare 5 min.
  4. Smaka av med kryddorna. Lägg tillbaka musslorna och svampen tillsammans med crabfishen. Hetta upp det utan kokning.
  5. Servera med ris och en god grönsallad.